Oldal betöltése...

TÁMOP 1.1.1. Igénylés Kezelő Rendszer

Üdvözöljük a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal, TÁMOP 1.1.1. támogatások elektronikus ügykezelő rendszerében.

A kiemelt projekt, program célja, hogy a megváltozott jogszabályi környezetnek megfelelő komplex munkaerő-piaci programokkal és szolgáltatásokkal eredményesen elősegítse a megváltozott munkaképességű emberek sikeres foglalkozási rehabilitációját, nyílt munkaerőpiacon történő foglalkoztatását.

A program keretében nyújtható és a rendszer által kezelt támogatások:

  • Bérköltség támogatás
  • Képzések elősegítését biztosító támogatások
  • Nem rendszeres utazási költségtérítés

A rendszer lehetővé teszi a TÁMOP 1.1.1. forrásból finanszírozott támogatásokkal kapcsolatos teljes ügykezelés elektronikus lebonyolítását az igények rögzítésétől kezdve, a szerződéskötésen át, a támogatások kifizetéséig.

A TÁMOP 1.1.1-12/1 kiemelt projektbe bevonásra került megváltozott munkaképességű programrésztvevők képzési igényeinek kielégítéséhez várjuk minden képző intézmény azon képzési ajánlatait, amelyeken fogadják egyedileg támogatott ügyfeleinket, vállalják képzésüket. A képzések támogatásának működtetése során a támogatást elsődlegesen az ügyfél egyedi igényeihez igazodó képzéseken történő részvételhez nyújtjuk. Az ügyfelek képzési igényei egyedileg kerülnek elbírálásra, támogatásra. Az akkreditált képző intézmények az IKRT-ben történő regisztrációt követően folyamatosan nyújthatnak be képzési ajánlatokat. Erről bővebb információ: http://nrszh.kormany.hu/kepzes-tamogatasa. A projektkeretében megjelenő ügyféligények alapján, a várhatóan csoportos szervezésre lehetőséget nyújtó képzési igények az alábbi elérhetőségen kerülnek közzétételre: képzési igények.

Kedves Partnerünk, ahhoz, hogy a rendszerbe beléphessen, igényeket rögzíthessen, valamint kezelhesse támogatásokkal kapcsolatos ügyeit, regisztrációs adatlapot kell kitöltenie, melyhez kérjük, kattintson a képernyő jobb felső sarkában lévő Regisztráció linkre.

Ha már regisztrált ügyfelünk, kattintson a linkre.

Bízunk a hosszú távú és sikeres együttműködésünkben!

Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal

Verziószám:0.4.2.5-3806